avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... L 7/1996 modificata de NCCiv.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

L 7/1996 modificata de NCCiv.

In legea modificata la anul 2011, am gasit:
Art. 53
Abrogat.
Legea 7 1996 a cadastrului şi a publicităţii imobiliare actualizată prin:
Legea 71/2011 - pentru punerea în aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil din 3 iunie 2011, Monitorul Oficial 409/2011 ;

Cu toate straduintele, nu am putut gasi textul prin care se abroga acest articol.
Ma poate ajuta cineva?Poate ramane in vigoareacest articol pentru actele savarsite inainte de intrarea in vigoare a NCCiv.?(modificari in CF)
:luck:
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:29, 19 Noiembrie 2011
CAPITOLUL V-Dispozitii cu privire la Cartea a III-a "Despre bunuri" a Codului civil si cu privire la unele legi, in Sectiunea a 3-a modificarea si completarea unor legi speciale la art. 87 incep modificarile legii 7/1996 care spune la punctul 9 ca art. 53 este abrogat.
Despre modul de indreptare a erorilor din cartea funciara sau procedura in cazul rectificarii cartii funciare veti gasi in codul civil nou sectiune speciala in Capitolul V incepand cu art. 907
:thumbup: Multumesc pentru inestimabilul/promptul ajutor!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

7 intrebari punctuale in legatura cu atribuirea beneficiului contractului de inchiriere. TeodoraP TeodoraP 1. As dori sa stiu care statutul Legii 5 din 1973. (Art. 12 alin. 1 al acestei legi prevedea ca beneficiul contractului de inchiriere sa fie acordat ... (vezi toată discuția)
Contractul de locaþiune. Înscriere în cartea funciarã zaganescu zaganescu Buna seara, Legea nr. 71/2011 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil a abrogat art. 21 din Legea nr. 7/1996 privind cadastrul ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil a desfiintat codul familiei? marciuc marciuc codul familiei este acum inclus in codul civil?mai cumpar separat codul familiei sau doar codul nou civil?mersi (vezi toată discuția)