avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile tinerilor sub 35 de ani pt ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile tinerilor sub 35 de ani pt ferme de iepuri

buna ziua. am auzit ca s-ar da fonduri europene tinerilor sub 35 de ani pt cresterea de iepuri. este adevarat? as dori mai multe informatii despre acest subiect.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:49, 9 Martie 2011
Puteti, de exemplu, consulta lista beneficiarilor "Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală" si observa daca aceasta activitate beneficiaza de astfel de fonduri.
[ link extern ]

In principiu, este o idee de afacere care poate fi concretizata intr-o afacere profitabila, cu un minim de capital (2000-3000 euro), ce poate fi obtinut mult mai rapid printr-o alta sursa de finantare (credit bancar-de exemplu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri sapard _nelutu_ _nelutu_ buna nu prea stiu prea multe despre fondurile sapard , ce asi dori sa aflu mai intai ,pot optine investitia de 100% de la fondul sapard pt. ridicarea unor sere (vezi toată discuția)
Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu fonduri eu LORENA2474 LORENA2474 as vrea tare mult sa infiintez o firma dar nu stiu daca e posibile infiintarea cu ajutorul fondurilor europene. si daca se poate care sant pasii de urmat si ... (vezi toată discuția)