avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HCM 1701/1958 - urgent !!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HCM 1701/1958 - urgent !!!!!

Stimati colegi , oricare ati fi si oriunde ati fi , am nevoie urgenta de Hotararea Consiliului de Ministrii nr. 1701/1958 pentru a ma documenta in legatura cu proprietatea asupra unor amenajari de santier . Daca o aveti cumva sau stiti unde o pot gasi va rog sa ma ajutati ( adresa de e-mail lasconiel@yahoo.com ). Sa nu ma indrumati catre legis sau catre internet caci o caut deja de o saptamana si nu am dat de nici o urma . Va multumesc si sper ca veti fi sensibili la rugamintea mea >
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:03, 26 Mai 2008
Stimate coleg,
H.C.M. nr.1.701 din 1958 privind reglementarea modului de finanţare a organizării şantierelor de construcţii-montaj şi trecerea ca mijloace fixe la organizaţiile de construcţii-montaj a unor construcţii şi utilaje prevăzute în proiectul de organizare a executării lucrărilor de construcţii-montaj (publicată în C.H.D. nr. 55 bis din 20 decembrie 1958, cu modificările ulterioare)a fost abrogată prin Hotărârea de Guvern nr.735 din 10 noiembrie 1997 privind declararea ca abrogate a unor acte normative (M.Of. nr. 323/24 noi. 1997), modificată prin H.G. nr.861 din 19 decembrie 1997 care a eliminat abrogarea H.C.M.nr. 1303 din 9 decembrie 1950.
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2008
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hcm 1053 din 1959 geomarco geomarco Ma puteti ajuta cu textul HCM nr 1053 din 1959 \"REFERITOR LA REGIMUL INDEMNIZATIILOR SI SPORURILOR CE SE POT ACORDA SALARIATILOR NELOCALNICI TRIMISI LA ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi construesc singur casa? flory84 flory84 Buna ziua,sotu meu se pricepe la constructie,e un al doile job,desi nu are autorizatie,vrem sa ne construim o casa,intrebare mea e daca,lege imi da voie? (vezi toată discuția)
Ssm-ul firma sau pfa ady1313 ady1313 In cazul in care termin cursurile de SSM(cursul de 80 ore--cu studii tehnice superioare) si am o firma infiintata in 2003(platitoare de tva).Care sunt ... (vezi toată discuția)