avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

este nevoie de certificatul copilului (care oricum nu poarta numele persoanei interesate, in cazul de fata tata.....si care nu ii este incredintat) pentru a se angaja...sau l-ar putea folosi in vreun fel odata cu angajarea sa
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:01, 6 Martie 2011
De ce sa fie nevoie de certificatul de nastere al copilui la angajare? Doar daca se acorda niste privilegii...
1. Certificatul de nastere al copilului nu este un act necesar la angajare.
2. El este necesar doar in situatiile in care salariatul vrea sa beneficieze de deducerea personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara a copilului minor xntcristina xntcristina Buna ziua ! Am o prietena care are o fetita de 17 ani . Problema este ca ea nu s-a mai casatorit nici o data cu tatal fetitei ,dar pt a-i demonstra acestuia ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului,si suntem despartiti, eu as dori ca acest copil sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta deducere elev topyion topyion Buna seara, as vrea sa prezint un caz despre deducerea personala a sotiei mele care vrea sa treaca in intretinere cei doi copii ai nostri, unul de 12 ani si ... (vezi toată discuția)