avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legislatie pescuit sportiv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legislatie pescuit sportiv

conform Ordinului 15 din 20-01-2011 privind practicarea pescuitului recreativ si sportiv, unele asociatii de pescari sportivi au primit in administrare, pentru 5 ani, apele interioare din Romania, pe sectoare.
daca nu ma-nsel, aceste asociatii de pescari sunt ONG-uri.
cum majoritatea se axeaza pe incasarea cotizatiilor de la membri, fara sa le mai intereseze "restul", ca pescar sportiv ce sunt, va intreb:
prin noua legislatie asociatiile respective au si obligatii. daca, sa presupunem, merg la pescuit, cu permis legal si cotizatie achitata la asociatia X, si sunt agresat de braconieri (care "circula" bine merci pe sub nasul celor care trebuie sa asigure paza), ma pot adresa OPC (ca si pescar care ar fi trebuit sa aiba niste conditii asigurate pentru ceea ce plateste an de an)?
daca nu, de ce?
si tot daca raspunsul e negativ, cui (altei autoritati) ma pot adresa?

va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
haiduc, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Infiintare ascociatie nonprofit pentru protectia faunei. danemil76 danemil76 Buna ziua ! Ma numesc Dan. As dori sa infiintez o asociatie (societate) nonprofit care sa aiba ca scop, respectiv activitate combaterea braconajului de orice ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)