buna .la sfirsitu lui octombrie 2010, am fost lovit de un autoturism inmatriculat in bulgaria ,pe trecerea de pietoni,am 55zile ingrijiri medicale ,as dorii sa stiu daca pot sa cer despagubiri de la compania de asigurare si unde trebuie sa ma adresez .
Gestionarul evenimentelor petrecute in Romania produse de auto inmatriculate in strainatate este BAAR astfel ca dupa instiintarea acestuia veti primi informatii privind valabilitate politei si corespondentul asiguratorului strain.
Avind in vedere ca exista o cercetare penala instituita de politie, parchet, acordarea compensatiilor este artibutul exclusiv al asiguratorului prin corespondent deoarece legiuitorul lasa la aprecierea acestuia dreptul de a acorda despagubiri in timpul derularii unei cercetari.
In ceea ce priveste posibilitatea solicitatii prin instanta exista calea solutionarii laturii civile a procesului penal sau prin actiune separata in anumite conditii esentiale.
Accident masina
un_dan70
buna seara ma numesc dan si am o problema.acum 2 zile am fost implicat intr-un accident de circulatie cu o alta masina.desi in urma procesului de constatare al ... (vezi toată discuția)