avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme contract cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme contract cablu tv

Buna ziua! Stau intr-un camin de nefamilisti sii primele 4-5 luni nu am avut contract la cablu tv apoi l-am facut si nu am platit acele luni pentru ca nimeni nu mi-a cerut asta... Apoi dupa ce am facut contractul nu mi-au venit facturile iar intre timp, peste doua luni aproximativ, acea companie a fost preluata de alta companie iar eu cu acestia nu am facut niciun contract. Acum a trecut aproximativ un an de cand stau in acel camin iar baietii de la compania actuala au taiat cablul la tot caminul. Am fost la sediu, am discutat cu ei, si nu am ajuns la nicio intelegere pentru ca doamna de acolo era foarte respingatoare si mi-au zis ca asa au preluat contractul de la acea firma si ca eu trebuie sa platesc 400 de lei dintre care 320 sunt la internet si 80 la cablu fiecare avand contracte diferite! Acum am vrut sa platesc doar cablul tv si doamna de acolo a tipat la mine ca nu este posibil asa ceva... Ce ma indrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: owidel , utilizator 10:48, 7 Martie 2011
Daca ati avut un contract si nu ati platit serviciul, este posibil ca acel contract sa fi fost desfiintat pe acest motiv. Noua sociatate se subroga in drepturile si obligatiile societatii pe care a preluat-o numai cu privire la contractele in derulare. Fata de cei ale caror contracte au fost reziliate pentru neplata, nu are obligatia de a furniza serviciul. Sfatul meu este sa achitati debitul pe care il aveti si sa faceti un nou contract.
Pai... In acel moment nu era sigur desfiintat contractul pentru ca nu avea nici 2 luni de cand il semnasem... Si daca era desfiintat in acel moment, de ce ma obliga sa platesc contractul cu acea companie care acum cred ca nici nu mai exista? Si de ce ma ma obliga sa platesc tot contractul cand acea firma a fost preluata peste 2 luni? Si de ce ma obliga sa platesc si contractul la internet care eu nu am nevoie de el si nu vreau sa il platesc daca sunt 2 contracte diferite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Firmele de cablutv ContSters122354 ContSters122354 firmele de cablu tv, de internet sau de alta natura care utilizeaza proprietatea comuna dintr-un bloc trebuie sa incheie un contract si sa plateasca chirie ... (vezi toată discuția)