avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... olandez, cu domiciliul stabil in Germania, doresc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

olandez, cu domiciliul stabil in Germania, doresc rezidenta in Romania

Stimate domn, stimata doamna,

va scriu in incercarea de a obtine rezidenta pe teritoriul Romaniei a unei persoane de nationalitate olandeza, cu domiciliul stabil in Germania, casatorita sub incidenta legii germane cu o persoana de nationalitate romana , casatorie oficiata in Noua Zeelanda am ajuns sa va intreb daca stiti ce demersuri trebuie facute pentru obtinerea rezidentei.

Cei de la Biroul 1 de evidenta nu au reusit sa preaia inca apelul telefonic. Ambasada Olandei in Romania urmeaza a fi contactata intr-un intervalul orar strict.

Va multumesc,

Irina Schmitz

Alte discuții în legătură

Pagube materiale cauzate de renuntarea la cetatenia romana cymsf cymsf As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)