avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj perioada somaj
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj perioada somaj

Buna ziua,

Am o perioada de somaj efectuat de 1an si 3 luni.
Am depus dosarul de pensionare anticipata partiala pe data de 03.01.2011,deoarece am fost blocat de decretul 118/2010
Inainte de a intra in somaj,am primit plati compensatorii de la socitate privata.
In ce sens este interpretat articolul 98 al.2 si alin.3,din noua lege a pensiilor,care se pare ca spune acelasi lucru cu art.despre aceasta problema din legea 19/2000 ?
Punctajul are alta baza de calcul decat aceea care se face normal,la ind.de somaj primita(860 lei) ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Plata contributie pensie marilef marilef pe perioada somajului imi pot plati in continuare contributia pentru pensie, pentru a nu intrerupe stagiul de cotizare? daca da cum se procedeaza si unde? (vezi toată discuția)
Continut decizia de pensionare eto092006 eto092006 Baza legala de a se consemna in decizia de pensionare a sumaelor care nu sunt in calculul punctului de pensie ? ex : la care din rubrici ar fi trebuit trecute ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei persoanelor pensionate cu handicap care au lucrat in grupa i sau ii de munca victoria_paula victoria_paula Daca stie cineva de ce persoanelor cu handicat grav sau accentaut, pensionate in baza Legii 263/2010, li se ia in calculul punctajului si anii lucrati in ... (vezi toată discuția)