avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garaj si cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garaj si cale de acces

buna ziua. potrivit legii putem sa ne facem calea de acces intro propietate prin garaj? pur si simplu sa intram prin garaj din strada. cati metri in latime trebuie sa aiba garajul ca sa cuprinda si calea de acces?

Alte discuții în legătură

Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
Garaj construit pe hotar cu intrare/iesire prin strada din spatele proprietatii! HaryV HaryV Buna ziua, Va rog,daca se poate sa-mi spuneti daca un imobil care a avut si are adresa pe strada X … dupa demolare vechiului imobil si construirea celui nou ... (vezi toată discuția)
Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)