avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Microintreprindere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Microintreprindere

Buna ziua,
Avand in vedere prevederile OUG nr.117/2010, " persoanele juridice romane platitoare de impozit pe profit pot opta pt plata impozitului pe veniturile microintreprinderii incepand cu anul fiscal urmator daca indeplinesc conditiile mentionate...si daca nu au mai fost platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor conform Ordonantei",v-as ruga sa-mi confirmati daca societatea pe care o detin care a activat ca si microintreprindere pana in 2010 , acum in 2011, mai poate beneficia de acelasi sistem de impozitare pe microintreprindere, avand in vedere ca este specificat "daca nu au mai fost platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor....!?
Cum ar trebui interpretat acest lucru?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Microintreprinderi katalin505 katalin505 Referitor la informaţiile apărute în mass-media cu privire la impozitarea microintreprinderilor, începând cu 1 ianuarie 2011, Ministerul Finanţelor ... (vezi toată discuția)
Pot sa redevin microintreprindere? Bibike Bibike Buna ziua, Am fost microintreprindere timp de 3 ani. Pentru ca nu am mai avut salariati, din 2007 am devenit din oficiu IMM, respectiv platitoare pe impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit vasilelacramioara vasilelacramioara daca pana in dec. 2010 am fost platitor de impozit pe profit 16 % acum pot opta pentru 3% eu parca nu prea cred (vezi toată discuția)