avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social al firmei in apartamentul surorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social al firmei in apartamentul surorii

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract (inchiriere, comodat, etc) este necesar a se incheia intre mine si sora mea, pentru a infiinta un SRL care sa aiba sediul social in apartamentul surorii mele.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: iu8lia3 , utilizator 14:15, 7 Martie 2011
oricare din cele 2 mentionate de dvs.
Margareta Stanciu a scris:

oricare din cele 2 mentionate de dvs.


Multumesc pentru raspuns, insa, pentru contractul de inchiriere proprietarul ar trebui sa plateasca si impozitele aferente acestui venit...insa la comodat este aceeasi situatie? Ideea este ca eu caut o varianta care sa includa cheltuieli mult mai mici pentru proprietar.
Tin sa mentionez ca sediul social va fi doar cu numele, pentru ca nu va fi utilizat in activitatea firmei, doar ca, la momentul de fata, acest spatiu este singura varianta pentru infiintarea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu pentru srl / srl-d AlinCovas AlinCovas Buna ziua, Am un spatiu apartinand unei rude. Desi am acordul acelei persoane pentru a folosi acel spatiu ca aport in natura la SRL (prin notar etc) doresc ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl sau pfa pentru adminstrare asociatie proprietari mioara baditoiu mioara baditoiu Buna ziua, intentionez sa infiintez un SRL cu obiect principal de activitate \\"administrator imobile\\". Am urmat cursul in acest sens si am obtinut si ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)