avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

va rog daca are cineva formularul tipizat fara regim special de "Decont de cheltuieli"
nu o gasesc pe net NU "Ordinul de deplasare",trimiteti-mi pe adresa isa.aiten@gmail.com

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:40, 8 Martie 2011
Ti-am trimis un model.
Model decont cheltuieli pentru deplasari interne:

[ link extern ]

Decont de cheltuieli (pentru deplasari externe):

[ link extern ]

Interventie moderator

@gigelin va rog ca pe viitor sa postati in sectiunea "Documente utile",este a doua oara cand va atentionez in aceasta privinta.

Din mesajul utilizatorului @andrei44 reiese ca documentul solicitat a fost transmis pe mail .

O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Documente uttile daia ileana daia ileana Va rog un mic ajutor nu gasesc sectiunea de documente utile. Mai exact era acolo scrisoarea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale nr. 382/MB/2000 si ... (vezi toată discuția)