Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema: in calitate de persoana fizica, cum trebuie sa procedez pentru a obtine un cazier fiscal ? Unde trebuie sa merg ? Ce documente imi sunt necesare pentru obtinerea acestui cazier ? Pot sa obtin eu acest cazier in locul altei persoane? Sau trebuie sa fie persoana respectiva prezenta ? Tin sa mentionez ca persoana respectiva este de nationalitate straina si nu are domiciliul in Romania.
Actele obtinerii cazierului fiscal pentru persoane fizice sunt urmatoarele:
-cerere tip
-act de identitate
-taxa in valoare de 20 ron
-timbru fiscal in valoare de 2 ron
Puteti obtine acest cazier pentru o alta persoana doar daca sunteti imuternicit de catre acesata.
actul de identitate (original si xerocopie),
NIF-ul (numar de identificare fiscal în original sau xerocopie),
chitanta cu care s-a achitat taxa extrajudiciara de timbru si
pasaportul în original.
(procura speciala pt imputernicit)
Imi puteti spune, va rog, mai exact ce este acest NIF ? Persoana despre care vorbesc eu este de origine portugheza. Este posibil sa nu aiba acest NIF ?
Va multumesc.
Cazier
Yonut19
Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti
Actele ar fi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.