avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... transcriere acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

transcriere acte

Buna ziua .la data de 10.08.2010. am depus dosar pentru transcriere certificat de nastere la oficiu stare civila sec.4 ,Bucuresti.Pina in prezent certificatul de nastere nu este perfectionat,adresinduma la oficiul starii civile cu intrebarea cind o sa primesc acest act ,mi sa raspunde ca dosarul este in lucru#-o,poate im spune cineva ,conform legii cit timp se da pentru transcrierea unui act si ce as putea intreprinde pentru urgentre.

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in mai multe exemplare Banika Banika Locuiesc în Franța de ceva timp și am decis să cer cetățenia. Am început demersurile necesare în acest scop și am constatat că a ... (vezi toată discuția)
Modificare certificate de stare civilă Dorina Costea Dorina Costea Pentru ca in certificatul meu de nastere , numele de familie a fost trecut gresit, am facut cerere la oficiul starii civile din Campulung Moldovenesc pentru ... (vezi toată discuția)