avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa juduciara de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa juduciara de timbru

Va salut!
Stie cineva unde se platesc (si cam cat de mare este aglomeratie) taxele judiciare de timbru?
De astazi nu se mai platesc la CEC.
Cel mai recent răspuns: valentin.tudor , utilizator 16:42, 26 Mai 2008
La trezoreriile de sector...aglomeratia va fi mult mai mare deoarece acolo se platesc si alte impozite si taxe. Am patit o si eu azi cu CEC ul. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru divort florance01 florance01 unde se achita taxa de timbru pentru divort? ma intereseaza pentru sectorul 5. multumesc anticipat! cu deosebita consideratie! (vezi toată discuția)