avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare imobil, act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare imobil, act de adjudecare

Dupa ce am obtinut actul de adjudecare a unui imobil, prin participarea la vanzarea la licitatie publica, pot pune in executare acest act de adjudecare? Conform C.proc.civ., este titlu executoriu. Mai este nevoie sa formulez cerere de evacuare?
Cel mai recent răspuns: Andreea Istrate , Avocat 15:24, 7 Martie 2011
da, puteti pune in executare actul, dar trebuie facuta o actiune de evacuare in baza titlului, pe ordonanta/ drept comun.
Si ce rost mai are sa pun in executare actul daca formulez cerere de evacuare?
Am vorbit acum 1 minut cu un executor care mi-a recomandat executarea silita si nu evacuarea deoarece evacuarea se refera la persoanele mentionate in hotarare, pe cand executarea silita se refera la toate persoanele care locuiesc acolo fara drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)