avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalizare sentinta partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalizare sentinta partaj

Buna ziua,

Imi poate spune si mie cineva ce acte imi trebuie si ce taxe se platesc pentru legalizarea sentintei de partaj ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: page , utilizator 17:07, 7 Martie 2011
se face o cerere simpla, de mana,pentru legalizarea sentintei, se depunde la registratura judecatoriei, cu taxa de timbru de 2 lei si timbru judiciar de 0,15 lei, impreuna cu o copie dupa sentinta.
Buna ,achiesez la raspunsul lui Mihai Mihai insa in 2010 la unele instante din tara era o practica la legalizare se achita o taxa de 3% din valoare inafara de cei 6 %,insa acum sa revenit asupta acestui lucru ramanand doar 2lei plus timbru de 0,15lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o simpla stampila este nevoie de o cerere? raluk_s raluk_s buna seara, As avea o intrebare, daca ma puteti ajuta... Doresc sa imi schimb buletinu, la buletine mi s-a spus ca imi trebuie stampila pe sentinta ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin neapelare cozmapaunita cozmapaunita buna am sentinta de divort definitiva prin neaplelare si as dori sa stiu cum pot obtine sentinta definitiva si irevocabile tinand cont ca aici (reghin) la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - cum intru in posesia hot de divort ? calin_nechitag calin_nechitag In urma cu ceva timp am divortat si as dorii sa stiu care este modalitatea de a-mi ridica sentinta de divort de la Judecatorie. Daca este un model de cerere ... (vezi toată discuția)