avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO neefectuat

buna ziua.
m-am angajat in februarie 2009 la o firma, la care lucrez si acum si nu am avut concediu de odihna pe 2009, pe 2010 am avut doar 10 zile.
In cazul in care plec din firma , se platesc si zilele din 2009. si cum se calculeaza ? in functie de salariul din perioada respectiva?
Cel mai recent răspuns: lefteriu_adrian , utilizator 10:46, 6 Iunie 2011
Buna seara !
O sa fie destul de dificil sa va luati / sa vi se plateasca si zilele de CO neefectuat din 2010 (sunteti la mana angajatorului) , cat despre cele din 2009 nici nu poate fi vorba ...
pana cand imi pot lua zilele de co, neefectuate pe 2010?
Zilele de Co neefectuate in anul 2010 se pot acorda in cursul anului 2011 cu acordul angajatorului ..
lefteriu_adrian a scris:

pana cand imi pot lua zilele de co, neefectuate pe 2010?

Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul , potrivit art.141 alin.3 C.mun.
multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna d_artemis d_artemis Buna seara, Daca nu am efectuat in totalitate concediul de odihna pe 2010, pot efectua restul de zile de concediu in anul 2011 ??? Pentru ca, din cauza ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna - se compenseaza in bani? ContSters22096 ContSters22096 daca nu am efectuat integral concediul de odihna in anii anteriori, la plecarea din firma ar trebui sa mi se plateasca zilele de concediu neefectuat? exista o ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat elam elam Buna ziua! As dori si eu o lamurire daca se poate: un salariat are concediul de odihna pe anul 2008, respectiv o restanta de 8 zile si pe 2009, respectiv 21 ... (vezi toată discuția)