avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare prin executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare prin executor judecatoresc

ce pot face in cazul cand mi-a fost respins apelul,si ramane hotararea din fond de vanzare a ap prin executor judecatoresc,ceea ce eu nu am cerut si nu doresc.Inca hotararea nu este definitiva si irevocabila,am vazut la condica
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
castorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:01, 7 Martie 2011
Buna seara !
Chiar daca nu va convine solutia data de instanta , trebuie sa o respectati , cu atat mai mult cu cat aceasta este definitiva si irevocabila ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie ni_leta ni_leta Buna ziua si 2010 sa va aduca multa sanatate,impliniri si tot ceea ce va doriti, alaturi de cei dragi. Si, bineinteles, si alaturi de noi, care apreciem orice ... (vezi toată discuția)