avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... informatii despre importul de ulei comestibil din ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

informatii despre importul de ulei comestibil din afara UE

Buna ziua,

Asi dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru importul de ulei comestibil din Asia
Daca cunoasteti unde trebuie testat sau atestat ca fiind produs bun pentru comercializrea pe piata din Romania

Multumesc,
Iulian N

Alte discuții în legătură

Comercializare pe piata din ro a unui ulei 100% natural raduh raduh Buna ziua, Doresc sa comercializez pe piata din Romania urmatorul produs: - Ulei 100% natural comestibil dar cu multiple moduri de utilizare ca si produs ... (vezi toată discuția)
Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale. Silviuadv Silviuadv Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale. Ce am facut pana acum. Am ... (vezi toată discuția)
Pot importa un produs din china, daca nu are marcaj ce? sunshineszb1 sunshineszb1 Buna ziua, As dori sa import un produs din China, un accesoriu pentru telefoane. Producatorii mi-au putut oferi doar un \" test report\" adica un certificat ... (vezi toată discuția)