avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat un telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat un telefon

am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta data si acum in ochii vatamatei sunt clar vinovat...ea si-a uitat telefonul pe o banca iar eu mi l-am insusit..nu am folosit violenta...sunt la prima fapta...care sunt sansele sa fiu acuzat si care ar fi consecintele?sau care sunt sansele sa scap?pot fi acuzat pe baza unor declaratii?alte dovezi nu au cum sa existe...
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
badan87, utilizator
sa intelegem ca de fapt ai vrea un sfat despre cum ai putea sa te sustragi de la raspunderea penala... iar acest raspuns nu il vei gasi aici. inapoiaza telefonul colegei de la care l-ai furat si lucrurile vor deveni mai usoare pentru tine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt Lazy Lazy Salut, acum 1 luna si un pic un coleg si-a pierdut un Ipod ( declarat furat decat la directoare nu la politie). Peste 2 saptamani eu am cumparat un Ipod de la ... (vezi toată discuția)
Am gasit un telefon si l-am vandut dragos88 dragos88 Buna ziua, in urma cu o luna am gasit un telefon si a 2-a zi l-am vandut, iar azi am fost la politie sa dau o decalaratie pentru ca pers ce il pierduse l-a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt telefon ContSters264642 ContSters264642 AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ... (vezi toată discuția)