avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie furt telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie furt telefon

AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ELECTROSOC PENTRU AUTOAPARARE. EL SI-A GASIT TELEFONUL DAR ARE MARTORI CA IL-AM FURAT . MI SA TRIMIS CITATIE AM FOST IN CALITATE DE FAPTUITOR. AM FOST LA POLITIE SI A ZIS CA ARE MARTORI SI VA MERGE CAZUL MAI DEPARTE. NU AM LUAT TELEFONUL CE MI SE VA INTIMPLA? NU AM NICI UN FEL DE CAZIER .
Sunteţi acuzat de furt sau tâlhărie? Când anume aveaţi bastonul cu electroşoc asupra dvs, când aţi luat telefonul victimei sau când aţi fost percheziţionat de poliţist?
Dacă există dovezi incriminatoare, atunci riscaţi o pedeapsă pentru furt calificat sau tâlhărie, după acaz, de la 3 la 15 ani, de la 3 la 18 ani sau de la 5 la 20 de ani, in funcţie de probatoriu, de circumstanţele personale şi cele cu privire la faptă.
:offtopic:Am rugămintea să folosiţi scrierea cu litere mici .Mulţumesc.



nu am folosit electrosocul, la perchezitie lau gasit in rucsac. mau perchezitionat sa gaseasca tel. dar nu am avut nici un telefon.
sunt acuzat de furt.
Poate nu aţi furat telefonul , ci există doar o acuzaţie neîntemeiată . Se vor efectua cercetări şi, în funcţie dovezi, se poate să fie începută urmărirea penală sau nu . Veţi fi înştiinţat asupra mersului dosarului şi veţi fi solicitat să vă prezentaţi din nou pentru declaraţie, în calitate de învinuit, dacă se va începe urmărirea penală.
Dacă nu se vor găsi dovezi, nu veţi păţi nimic .
toata povestea suna asa : in seara zilei de 30.09.2012 . dupa ce am terminat programul de munca nu am mai plecat acasa , am ramas la sarbatoarea zilele alexandriei. aici dupa ce am consumat citeva beri cu seful meu, el a plecat iar eu am ramas sa termin berea inceputa. dupa terminare am mers circa 50 metri pe platoul unde se desfasura sarbatoarea si m-am oprit cu un cetatean care statea la masa , nu il cunosteam . m-am oprit am aprins o tigara dupa care am schimbat citeva inpresi si am discutat. cetateanul a zis ca pleaca la toaleta iar eu i-am zis ca nu mai stau am plecat si dupa circa 100 metri am fost prins de mina de cineva care a zis ca am furat tel. eu iam dat acestuia telefonul meu dupa care sa sune sa constate ca nu e la mine. am mers apoi la jandarmi si leam spus ce sa intimplat. mau perchezionat si au gasit electrosocul. telefonul la gasit cetateanul dar zice ca eu lam furat si l-am aruncat. are martori care zic k m-au vazut ca lam luat si alti martori care zic ca mau vazut ca lam aruncat. eu nu am luat nici un telefon. ce se va intimpla?

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)