avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie furt telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie furt telefon

AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ELECTROSOC PENTRU AUTOAPARARE. EL SI-A GASIT TELEFONUL DAR ARE MARTORI CA IL-AM FURAT . MI SA TRIMIS CITATIE AM FOST IN CALITATE DE FAPTUITOR. AM FOST LA POLITIE SI A ZIS CA ARE MARTORI SI VA MERGE CAZUL MAI DEPARTE. NU AM LUAT TELEFONUL CE MI SE VA INTIMPLA? NU AM NICI UN FEL DE CAZIER .
Ati scapat, nu mai aveti probleme, nu va aparea nici in cazier.
ok! va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)