avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit sau taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit sau taxa

buna ziua,
detin, in calitate de persoana fizica, un utilaj de sapat(miniexcavator) pe care vreau sa-l vand unei firme. In urma vanzarii trebuie sa platesc impozit pe venit sau pe profit ori altfel de taxa ?

cu multumiri,
Andi

Alte discuții în legătură

Tranzactii imobiliare taxe si impozite diva_alinutza diva_alinutza :) Buna ziua am si eu o mica--mareee intrebare sis per sa gasesc raspuns aici. Eu , persoana juridica, detin un imobil ( un apartament) pe care vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Amortizarea unei investitii si recuperarea tva BOGDAN771 BOGDAN771 Vreau sa deschid o firma si investitia in aparatura este peste 20000 euro. Daca este microintrepindere si 3%pe venit se mai poate amortiza investitia? Cum ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat/inchiriere utilizator5555 utilizator5555 Buna seara, In calitate de persoana fizica detin o locuinta. As dori ca pentru acea locuinta sa inchei un contract de comodat intre mine ca ... (vezi toată discuția)