avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere apartament

Buna ziua.As dori sa stiu ce valabilitate are un contract de inchiriere de apartament incheiat intre doua persoane fizice?Am gasit model de inchiriere, insa as dori sa stiu daca este valabil fara legalizarea unui notar?Ma intereseaza cata siguranta imi ofera un contract civil intre doua persoane fizice in caz de nerespectare fara o legalizare.va multumesc
Cel mai recent răspuns: demenyandreea35 , utilizator 07:29, 9 Martie 2011
Ca sa evitati eventuale probleme,incheiati contract autentificat la notar
Am sunat ieri la un cabinet de notar si am intrebat.Mi s-a spus, ca aceste contracte de inchiriere sunt conventii civile care sunt valabile si fara o legalizare a lor.Au zis ca faptul ca o legalizez la ei nu ofera nimic mai mult, si ca este valabil si asa incheiat intre cele doua parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere apartament Marcam Marcam Buna ziua, Puteti sa ma jutati cu un model de contract de inchiriere apartament intre persoane fizice. Este suficient daca inchei contractul cu chiriasul si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camion cornell41 cornell41 Buna seara, Am un camion de 7,5 t si este inmatriculat pe persoana fizica. Doresc sa-l inchiriez unui SRL.Cum procedez? Fac un contract de inchiriere la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere sau contract de comodat mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am si eu o intrebare. Ce se recomanda a se incheia pentru stabilirea sediului social al unei asociatii (ONG): [b]contract de inchiriere[/b] sau ... (vezi toată discuția)