avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depuneri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depuneri

Buna ziua! Detin o firma deschisa in august 2010. Nu am inregistrat nici o activitate pana in prezent. Am platit chiria si lumina prin banca. Am depus declaratiile 100, 101 si 102 pe 0. Si am depus cererile pentru aviz de functionare la primarie si DSV.
As dori sa stiu ce anume mai am de depus- ma refer la declaratii, bilant etc. si care este perioada de depunere. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:27, 8 Martie 2011
Aveti mai jos calendarul obligatiilor fiscale pe anul 2011:

[ link extern ]

Sursa: static.anaf.ro

Situatiile financiare aferente anului fiscal 2010 se depun pentru societăţile comerciale, societăţile/companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere 101 si bilant JENIFER JENIFER Am urmatoarea nelamurire : daca la trim IV nu am declarat nimic la imp profit , pana la ce data pot depune declaratia 101?dar bilantul cand il depun ?B-) (vezi toată discuția)
Bilant anairam_unid anairam_unid Buna ziua Care este termenul de depunere al bilantului de la 31.12.2010? (vezi toată discuția)
Termen depunere bilant carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Care este termenul de depunere al bilantului in cazul in care nu am depus declaratia 100 in decembrie? Stiu ca trebuie sa depun declaratia 101 ... (vezi toată discuția)