Am divortat de sotie pe 21 februarie a.c.; inca nu am primit nici unul dintre noi sentinta, pe care insa am consultat-o pe sit-ul internet al judecatoriei.
Intre timp, ne-am impacat si am vrea sa anulam divortul inainte ca hotararea sa devina definitiva. Ce ar trebui va rog sa facem legal in acest sens?
Dupa ce se comunica hotararea, aveti un termen de 30 de zile de la comunicarea acesteia in care sa declarati apel.
Prin urmare formulati apel impotriva instantei de fond in cele 30 de zile , iar cu ocazia judecarii apelului, instanta va lua act de impacarea partilor.
Da, data comunicarii este cea a postei.
Cererea de apel se formuleaza in scris si se depune la Judecatoria a carei Hotarare a fost atacata.Acesta va fi semnata atat de catre dvs cat si de sotie.
Nu uitati sa atatsati apelului hotararea pe care o atacati.
La cererea de Apel trebuie sa anexati dovada achitarii taxei de timbru si timbru judiciar.
Cererea de apel se timbrează cu 50% din valoarea taxei de timbru datorată pentru cererea formulată în faţa primei instanţe.
Divort sau nu?
annabella04
Daca s-a desfacut o casatorie din culpa comuna, ea fiind obligata sa revina la numele de fata. Definitiva, in noiembrie anul trecut. Iar in martie anul acesta, ... (vezi toată discuția)