avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

contabil

buna. as dori sa stiu daca am terminat facultatea de contabilitate, pot fi angajata contabila la o sc? pot tine contabilitate generala sau doar cea primara?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CorinaStanciu , utilizator 12:42, 8 Martie 2011
Da, poti fi angajata la o SC pentru a tine contabilitate generala, conditia este sa ai cunostintele necesare si sa treci eventualul test pe care ar trebui sa ti-l dea la angajare.
Se poate ca in perioada de proba sa te invete cineva din sistem (daca are bunavointa) ce este necesar sa stii si sa faci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de facultatea de drept Arawes Arawes Daca aleg o Facultate privata (gen Danubius) am toate posibilitatile oferite absolventilor unei Facultati de stat ? Exista impedimente legale sau ramuri ... (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)