avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... veteran de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

veteran de razboi

Bunicul meu a decedat in razboi, a fost luat de rusi ; am inteles ca exista o lege prin care tata (fiul bunicului urmasul direct) ar putea beneficia de un ajutor in valoare de 5000 eur ; va rog mult de tot sa-mi spuneti de ce drepturi ar putea beneficia tata si care este legea care reglementeaza acest lucru.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:07, 8 Martie 2011
m-ar interesa si pe mine deoarece si bunicul meu a fost veteran de razboi. a decedat acum 2 ani si a lasat in urma 2 fete(mama si matusa).am auzit ceva de aceasta lege dar nu zice nimeni exact cum se procedeaza.
astept raspunsul dvs.va multumesc
Avocat net a publicat:
Legea nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi - actualizata la 1 ianuarie 2008

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Mai puteti sa gasiti lamuriri si aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmas veteran razboi Pal Petra Pal Petra Bunicul decedat primea un cupon de pensie: pensie legala 900 ron +pe acelasi cupon o pensie speciala de 700 ron. Sotia bunicului decedat are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și ... lauriancului lauriancului Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și a fost prizonier la rusi?tatăl meu a decedat de 2 ani dar nu a cerut nimic în urma ... (vezi toată discuția)
Veteran de razboi negut negut As dori sa -mi suneti in ce Legi sau Ordonante,Hotariri ,etc. sunt trecute drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor lor ,multumesc (vezi toată discuția)