avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidentat pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidentat pe trecerea de pietoni

Am si eu o nelamurire.in ziua de 1 martie am lovit pe trecerea de pietoni 2 soti fara ai vedea ca nu am avut vizibilitate din cauza masinilor parcate dinaintea trecerii,aveam max 30 km/h.la momentul accidentului nu au avut nevoie de spitalizare.m`am interesat de ei iam dus la radiografii,el are o entorsa la picior si putin dislocat clavicula,nu i sau dat zile de spitalizare,eu intre timp iam ajutat cu bani cu medicamente iam dus unde au avut nevoie,si in ziua de 8 am fost chemata la politie sa mi se spuna ca mi sa depus plangere.pe data de 8 m`am intalnit cu respectivii sa cadem la o intelegere si mi sa spus ca femeia a fost internata in spital din cauza unor hematoame la ureche si i sa dat 5 zile de spitalizare,dupa cate vad eu ei vor sa ajunga mai departe in judecata sa ceara mai multi bani decat le`am putut eu oferi.la ce sa ma astept si ce e de facut in cazu acesta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:07, 8 Martie 2011
Va multumesc frumos,eram foarte ingrijorata fiind prima oara cand mi se intampla!
Am inteles ca sensul de circulatie pe care va deplasati dvs. avea cel putin 2 benzi de circulatie, dintre prima era ocupata de autovehicule parcate chiar pana la marcajul pietonal. De asemenea, am inteles ca victimele traversau strada dinspre dreapta spre stanga in raport cu sensul dvs de deplasare. Daca situatia se prezinta asa cum am aratat-o mai inainte solutia va fi cu siguranta NUP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Mai putin de 10 zile ingrijiri medicale si plangere mili999 mili999 Acum 2 sapt am lovit un biciclist. Deocamdata astept sa vina certificatul medico-legal. Banuiesc ca acolo o sa scrie de cate zile de ingrijiri medicale a avut ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se aplica daca am 49 de zile de spitalizare? stefanstanciu stefanstanciu am certificat medico-legal am 49 de zile de spitalizare in urma unui accident rutier ce pedeapsa se da la nr asta de zile vinovatului (vezi toată discuția)