avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare carnet de munca

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie.
Daca eu sunt ultimul angajator, am inchis carnetul de munca a unui angajat in baza unui act legislativ in vigoare la acea perioada. Dupa 5 ani primesc o sentinta de la judecatorie (actual emisa), prin care suntem obligati sa modificam actul juridic in baza caruia s-a realizat inchiderea carnetului.
Intrebarea mea este: nu exista un termen de prescriptie inauntrul caruia persoana interesata trebuia sa solicite modificari in carnetul de munca ?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 27 Mai 2008
modificarea in carnetul de munca se poate face in orice situatie, mai ales ca este o sentinta civila in baza careia este stipulat modificarea actului juridic .
Decretul nr.92/1976 nu prevede nicio dispozitie referitoare la existenta unui termen de prescriptie pentru a se solicita modificarea in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carnet de munca Nabuco Nabuco Spuneti-mi va rog ce act normativ reglementeaza modalitatea de completare a carnetului de munca? Cine are dreptul sa opereze modificari? Speta e in felul ... (vezi toată discuția)
Inchidere carnet de munca dianatransparency dianatransparency Buna ziua, Am si eu o problema. Ce fac in acest caz: - ridicare carnet de munca in data de 05.10.2011 de la ITM - carnetul de munca a fost inchis - ... (vezi toată discuția)
Decret nr.92/1976 Vilcu Gina Vilcu Gina cum se inchid cartile de munca in urma abrogarii dispozitiilor decretului nr.92/1976 privind carnetul de munca,in vederea predarii lor catre salariati pana la ... (vezi toată discuția)