Ce fac in acest caz:
- ridicare carnet de munca in data de 05.10.2011 de la ITM
- carnetul de munca a fost inchis - in urma deciziei de inchidere contract de munca - cu data de 27.10.2010
- am intrebat la ITM si doamna inspectoare mi-a spus ca nu trebuie sa treaca inchiderea cartii de munca ca urmare a "Decretului nr.92/1976 privind carnetul de munca 2011/01/01"
- ce va face angajatul in continuare???? - in cazul in care pana la data de 01.01.2011 nu a mai fost angajat la alta societate
- cine trebuie sa se ocupe de inchiderea cartii de munca conform decretului????
- noi, utlimul angajator sau persoana titulara a carnetului de munca?????
- daca titularul carnetului de munca da o declaratie pe proprie rapsundere ca nu a mai fost angajat cu ctr. de munca pana la data de 01.01.2011, se poate sa-i facem noi (ultimul angajator) inchiderea carnetului de munca conform decretului mai sus mentionat - adica, inchiderea s-o faca inspectorul de care aprtinem?????
Acel carnet de munca nu mai trebuie sa contina inregistrarile aferente abrogarii Decretului nr.92/1976 ... acestea sunt efectuate numai pentru salariatii activi la 31.12.2010.
Carte de munca
dorina58
Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasi de urmat in urmatoarea situatie: la solicitarea eliberari cartii de munca , am constatat ca nu sunt facute ... (vezi toată discuția)