avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public?

Angajatii directiilor silvice din subordinea Regiei Nationale a Padurilor sunt functionari publici?
Cel mai recent răspuns: cosmina_p , utilizator 10:01, 16 Noiembrie 2011
Multumesc pentru raspuns!=D>Exista posibilitatea ca dupa alte "cateva" termene la contencios sa revina dosarul la civila?Si se mai plang ca au mormane de dosare!!!!:slap:
Este clar...sunteti personal contractual si nu functionar public. Cauza dvs. este litigiu de munca, de competenta sectiei "litigii de munca" din cadrul tribunalului in a carui competenta teritoriala intra localitatea in care functioneaza institutia unde va desfasurati activitatea.
Teoretic,da!Practic,dupa zece termene au constatat ca-i de competenta contenciosului.Puteti sa-mi dati o explicatie???Multumesc!
In masura in care nu cunoastem obiectul cauzei, putem doar sa ne dam cu presupusul. Daca este atacat actul prin care ati fost angajata (decizia) sau o decizie emisa de conducatorul unei autoritati/institutii publice, care va afecteaza pe dvs, este vorba de contencios administrativ (este atacat actul administrativ, indiferent de calitatea dvs. de angajat contractual sau functionar public). Daca este vorba de un litigiu dintre dvs. si angajator in ceea ce priveste nerespectarea, de catre angajator, a legislatiei muncii, de exemplu, ori a clauzelor contractului individual de munca, este litigiu de munca, de competenta tribunalului.
Acum obiectul cauzei il reprezinta actiune in raspundere patrimoniala.Cand obiectul cauzei l-a constituit contestatia la decizie de sanctionare,dosarul a fost pe rolul sectiei civile.Este normal ca 2 dosare cu aceleasi parti sa fie judecate de 2 instante diferite(adica 2 sectii diferite...scuze daca am folosit gresit termenii juridici).Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme suspendare contract de munca cezarno1 cezarno1 Sunt Ungureanu Cezar, am lucrat ca inginer silvic in cadrul unui ocol silvic de stat din cadrul unei directii silvice. In urma cu 2 ani a inceput o cercetare ... (vezi toată discuția)
Obiectul cauzei si materia juridica - incadrare gresita marinpreda marinpreda Am depus o contestatie la decizia de incetare de drept cim, (angajat contractual) Tribunalul a incadrat: obiectul cauzei - litigiu privind functionarii ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala ionu roman ionu roman Litigiile privind functionari publici- litigii de munca sunt de competentza Curtii de Apel sau a tribunalului? are Tribunalul competenta exclusiva pe ... (vezi toată discuția)