avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obiectul cauzei si materia juridica - incadrare gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obiectul cauzei si materia juridica - incadrare gresita

Am depus o contestatie la decizia de incetare de drept cim, (angajat contractual)
Tribunalul a incadrat: obiectul cauzei - litigiu privind functionarii publici (Legea Nr.188/1999) si materia juridica - Contencios administrativ şi fiscal.
In loc sa incadreze: materia juridica - litigii de munca si obiectul cauzei - contestatie decizie incetare cim (codul Muncii conf. art. 271)
Cum pot indrepta aceasta, astept un sfat urgent.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 20:35, 18 Octombrie 2014
nu va afecteaza cu nimic cum s-a inregistrat cauza pe rolul instantei.
Multumesc mult pentru sfat, mi-ati luat o piatra de pe inima.. Nu am pus aparator, contestatia am facut-o singur si m-am temut.
O seara buna
Se pare ca , cauza d-voastra ar fi inregistrata la completul privind cauze cu functionari publici. In caz ca instanta constata ca este un conflict de munca isi va declina competenta in favoarea completului de litigii de munca, constituit si cu magistrat asistent. Insa pe d-voastra nu va afecteaza cum isi imparte instanta dosarele pe complete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt functionar public? cosmina_p cosmina_p Angajatii directiilor silvice din subordinea Regiei Nationale a Padurilor sunt functionari publici? (vezi toată discuția)
Exceptia de necompetenta materiala a instantei de contencios administrativ. irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Am deschis o actiune in contencios prin care cer instantei sa oblige in solidar Consiliul local si primaria la plata zilelor de concediu de odihna neefectuat ... (vezi toată discuția)
Conflict civil sau litigiu de munca ? Rentzu Rentzu Am depus in instanta o actiune pentru contestarea unei decizii de concediere iar pe citatia venita acasa si pe portalul instantelor de judecata actiunea ... (vezi toată discuția)