avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ce documentatie si taxe sunt necesare pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ce documentatie si taxe sunt necesare pentru inscriptionarea auto

Buna seara,

Intentionez sa inscriptionez autoturismul pentru a face publicitate domeniului in care lucrez. Va rog sa ma ajutati cu pasii care trebuiesc urmati: documentatie, taxe, impozite....birocratie. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Pasi dupa mostenire apartament intrebare_ intrebare_ Pasi dupa mostenire apartament Buna seara, am mostenit un apartament si am obtinut certificatul de mostenitor de la notar. Am fost la taxe si impozite si am ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera (apartament) Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie,la cumpararea unuei garsoniere sau apartament de ce am nevoie ( ma refer la acte) ? Si ce anume trebuie sa ... (vezi toată discuția)