Am deschis un subiect ceva timp in urma cu un accident in urma caruia trebuia sa-mi fac masina pe rca-ul celui care m-a lovit (vinovatul). Am primit instiintare ca se ancheteaza cazul la antifrauda.
Azi am fost contactat de inspectorul de la antifrauda si mi-a zis sa merg la locul accidentului cu el si sa-i explic cum s-a intamplat.
Ajunsi acolo a facut poze , si a inceput sa-mi puna intrebari de genul : "Il cunosteai pe cel care te-a lovit inainte de accident? aveai avarii inainte de accident la masina?. Dar stalpul asta in care te-a aruncat de ce nu are nimic?
Niste intrebari la care banuiti ce i-am raspuns. Ideea e ca dupa toate astea mi-a zis ca se rezolva si sa ma duc maine la el la birou si sa mai dau o declaratie in care sa explic din nou cum s-a intamplat toata treaba.
E necesara declaratia asta pentru a inchide dosarul de dauna? Este macar legala?De ce trebuie sa mai dau declaratie? odata ce am dat una cand am deschis dosarul... Credeti ca o sa-mi accepte plata si o sa inchida dosarul sau o sa ancheteze in continuare? ( el mi-a zis ca se rezolva).Credeti ca e ceva ciudat la mijloc?
Multumesc anticipat!
in cazul in care exista suspiciuni, societatea de asigurare are dreptul sa efectueze cercetari suplimentare, inclusiv o expertiza tehnica auto; daca vor refuza plata, va trebui sa-i actionati in instanta.
Societatea de asigurari este indreptatita sa efectueze propriile cercetari cu privire la producerea accidentului. Daca este o societate serioasa de pe piata ...isi va respecta promisiunile si va va despagubi