avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Declaratie pentru dosar antifrauda
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Declaratie pentru dosar antifrauda

Buna ziua!

Am deschis un subiect ceva timp in urma cu un accident in urma caruia trebuia sa-mi fac masina pe rca-ul celui care m-a lovit (vinovatul). Am primit instiintare ca se ancheteaza cazul la antifrauda.
Azi am fost contactat de inspectorul de la antifrauda si mi-a zis sa merg la locul accidentului cu el si sa-i explic cum s-a intamplat.
Ajunsi acolo a facut poze , si a inceput sa-mi puna intrebari de genul : "Il cunosteai pe cel care te-a lovit inainte de accident? aveai avarii inainte de accident la masina?. Dar stalpul asta in care te-a aruncat de ce nu are nimic?
Niste intrebari la care banuiti ce i-am raspuns. Ideea e ca dupa toate astea mi-a zis ca se rezolva si sa ma duc maine la el la birou si sa mai dau o declaratie in care sa explic din nou cum s-a intamplat toata treaba.
E necesara declaratia asta pentru a inchide dosarul de dauna? Este macar legala?De ce trebuie sa mai dau declaratie? odata ce am dat una cand am deschis dosarul... Credeti ca o sa-mi accepte plata si o sa inchida dosarul sau o sa ancheteze in continuare? ( el mi-a zis ca se rezolva).Credeti ca e ceva ciudat la mijloc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 19:05, 8 Martie 2011
in cazul in care exista suspiciuni, societatea de asigurare are dreptul sa efectueze cercetari suplimentare, inclusiv o expertiza tehnica auto; daca vor refuza plata, va trebui sa-i actionati in instanta.
Societatea de asigurari este indreptatita sa efectueze propriile cercetari cu privire la producerea accidentului. Daca este o societate serioasa de pe piata ...isi va respecta promisiunile si va va despagubi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniqa - probleme la constatarea daunelor rca - fraudez uniqa oare555 oare555 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident recent. Vina este a celuilalt participant la trafic, recunoscuta, si am decis sa facem constat amiabil ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Distrugere bun public MariusDecebal MariusDecebal Sunt student anul 3 la medicina si dupa sesiunea de examene am sarbatorit.La petrecere am fost negajit de cineva si pt a evita o lupta am plecat cu masina unor ... (vezi toată discuția)