avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum se ajunge consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum se ajunge consilier juridic?

Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va intreb si sa ma sfatuiti cum pot fi consilier juridic la o firma si ce imi trebuie pentru a avea o stamplia cu parafa mea?
Va rog sa ma scuzati daca nu am folosit termeni necesari dar nu stiu unde sa mai ma interesez.
Va multumesc tuturor!
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 10:28, 21 Iulie 2008
Daca te iei dupa Legea si Statutul consilierilor juridici iti trebuie un indrumator.
Inscrierea in profesia de consilier juridic se face in mod individual, pe baza unei cereri adresate Colegiului Consilierilor Juridici pe a carui raza teritoriala domiciliaza, conform regulamentului si statutului fiecarui colegiu teritorial.
In practica, din cate cunosc, nu este nevoie de un indrumator pentru consilierii juridici stagiari. Actele necesare inscrierii in Colegiu ar cam fi: o cerere, diploma de licenta, adeverinta de salariat. Ca membru in Colegiu se plateste o cotizatie.
ca sa devi jurist trebuie sa dai concurs pentru ocuparea unui post vacant.ca sa obti stampia, dupa ce te angajezi te inscri la Colegiul Consilierilor Juridici , unde vei primi o legitimatie ,in baza careia poti sa obti stampila
Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania
Bld. Regina Maria, nr. 64 Bucuresti
ccj@ccj.ro
+40 (021) 335.82.10
+40 (021) 336.06.68




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Debutant consilier juridic Andri474 Andri474 Pun problema aici pentru ca nu pot accesa forumul de consilieri juridici. Situatie: tanar absolvent al Facultatii de Drept Craiova, domiciliat in Olt, somer, ... (vezi toată discuția)