Rezervare firma existenta in alt oras, deoarece se schimba sediul..care va fi aici in Bucuresti
As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri legate de rezervarea denumirii unei firme care exista in Oradea, dar careia dorim sa ii mutam sediul la buc...ce pasi trebuiesc urmati.
firma poate deschide doar un punct de lucru la Bucuresti si nu va trebuie o alta rezervare de denumire.Daca firma de la Oradea are rezervare nationala, nu va trebuie o alta rezervare pe capitala, insa daca o aveti rezervata numai pe Bihor, atunci apelati la RC Bucuresti si cereti rezervare pe Bucuresti sau nationala.
va dorim succes
Pentru a verifica disponibilitatea firmei in Bucuresti, cu ce acte trebuie sa merg la Reg.Comertului si as mai vrea sa stiu daca pot merge eu si nu administratorul firmei.
Va multumesc anticipat..
Rezervarea denumirii firmei se face oricum la nivel national. Daca nu aveti calitate in societate trebuie sa aveti procura notariala sau alta forma de imputernicire( delegatie avocatiala de ex.)
Denunire srl
underworld
Doresc mutarea sediului SRL-ului meu in alt judet si am descoperit ca aici exista un alt SRL, tot cu aceeasi denumire. Am fost nevoit sa schimb denumirea ... (vezi toată discuția)