avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare firma existenta in alt oras, deoarece se ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare firma existenta in alt oras, deoarece se schimba sediul..care va fi aici in Bucuresti

As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri legate de rezervarea denumirii unei firme care exista in Oradea, dar careia dorim sa ii mutam sediul la buc...ce pasi trebuiesc urmati.

Va multumesc.
Dl. Sad va indrumat corect. In afara de procura, nu mai aveti nevoie de niciun document. Cu procura trebuie sa va prezentati la RC Bucuresti.
SUCCES!
Multumesc mult!!!!
De mai bine de un an rezervarea denumirii firmei se face numai la nivel national.
Am inteles acum. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare dosar sediu social, ce urmeaza? Buna ziua, Firma noastra are sediul social in Oradea. Am facut toate demersurile pentru a-i muta sediul la Bucuresti. Am depus un dosar la Admin Fin. Sector ... (vezi toată discuția)
Denunire srl underworld underworld Doresc mutarea sediului SRL-ului meu in alt judet si am descoperit ca aici exista un alt SRL, tot cu aceeasi denumire. Am fost nevoit sa schimb denumirea ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma dutch dutch As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)