avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legea societatilor de tip holding
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legea societatilor de tip holding

Imi poate spune cineva, va rog, daca in legislatia romaneasca exista o lege care reglementeaza functionarea societatilor de tip holding? Daca da, ce lege este? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romeo070 , utilizator 12:53, 9 Martie 2011
nu exista inca o asemenea lege. stiu ca exista insa un proiect de lege pe aceasta tema.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate pe actiuni cu capital social majoritar public - achizitie bun mobil etta etta O societate pe actiuni cu capital majoritar public intentioneaza sa achizitioneze un bun mobil - tractor. Din punct de vedere legal care este modalitatea de ... (vezi toată discuția)
Autorizare compartiment paza pentru prestari servicii ocsi ocsi Salut.Lucrez la o firma de constructii ca sef de compartiment paza si protectie.Ne-am transformat in Holding si avem 6 firme in grup.Patronul meu mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)
Cmr vs cargo csabaweb csabaweb buna ziua am o nelamurire la care inca nu am gasit raspuns nici la firmele de asig.. si anume: lucrez la un holding care detine mai multe firme ... (vezi toată discuția)