avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate pe actiuni cu capital social majoritar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate pe actiuni cu capital social majoritar public - achizitie bun mobil

O societate pe actiuni cu capital majoritar public intentioneaza sa achizitioneze un bun mobil - tractor. Din punct de vedere legal care este modalitatea de achizitionare a acestui bun? Trebuie respectata o anumita legislatie? Imi puteti spune si care sunt legile care reglementeaza modul de functionare a acestui tip de societati? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: etta , utilizator 08:18, 26 August 2008
Nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns la aceasta problema? Trebuie sa o rezolv urgent si nu stiu exact cum sa procedez. Poate ma puteti ajuta. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)
Deces asociat minoritar in srl TDIonut TDIonut Buna ziua, Ma aflu intr-o speta putin mai complicata. Sunt asociat si administrator intr-un SRL in procent de 95%, asociatul minoritar fiind cooptat in firma ... (vezi toată discuția)
Refuz efectuare opp vs proces initiat de actionarul minoritar ioni3 ioni3 Buna seara, Este vorba de o societate listata pe BVB. Actionarul majoritar al acestei societati trebuia sa deruleze o oferta publica de preluare obligatorie ... (vezi toată discuția)