avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitii extracomunitare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitii extracomunitare

Puntru realizarea importurilor extracomunitare trebuie depuse la finante anumite documente sau doar inregistrata firma la ANV?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Importuri extracomunitare PracticMan PracticMan Buna ziua, Fac parte dintre \"victimele\" recesiunii economice prin care trece Romania de ceva vreme. Dupa ce am lucrat douazeci de ani la o multinationala au ... (vezi toată discuția)
Se achita tva pentru servicii extracomunitare? enipohl enipohl Pentru un contract de comision incheiat de o firma din Romania platitoare de TVA cu o firma din Israel , firma din romania trebuie sa achite TVA? ( ca si la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare importului de produse alimentare din afara ue razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Societatea unde activez este interesata sa obtin o licenta pentru import zahar(Cuba,Brazilia,Jamaica,etc). Vreu sa stiu daca am inteles bine ceea ... (vezi toată discuția)