avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare iesire copil din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare iesire copil din tara

Buna ziua

Daca ies cu copilul din tara, am hotararea de divort, copilul se afla in custoida (mama)mea si are 3 ani
Pot iesi cu el fara acordul tatalui?
Ce acte sunt suficiente sa prezint la controlul vamal?
In cazul acesta sunt in regula sa am doar hotararea de divort si certifficatul de nastere al copilului?
Trebuie traduse actele ?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
dana_axi, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana_axi , utilizator 12:58, 9 Martie 2011
va trebuie hotararea de divort definitiva, irevocabila, legalizata, prin care va e copilul incredintat si pasaport pt copil.
Multumesc ptr raspuns, am copie legalizata, e definitiva si irevocabila, corect...si pasaportul...dar tb cumva traduse?
Merg cu copilul in Bulgaria, multumesc
Deci, nu mai tb niciun fel de procura sau acord la notariat din partea tatalui?
nu va trebuie acordul tatalui si nici traduse.
Multumesc inca o data, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul tatalui pentru iesirea din tara a copilului minor? danaru danaru Sunt divortata din 2010, am doi copii minori in intretinere, cu o hotarare de divort definitiva si irevocabila.... In vacanta de vara as pleca cu copiii in ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord iesire din tara impreuna cu minorul sergiuberar sergiuberar buna ziua.sotia mea are o fetita din alta casatorie,dupa divort fetita a ramas in grija mamei prin hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. acum am ... (vezi toată discuția)
Pot sa scot copilul din tara fara acordul tatalui? roberta-daria roberta-daria in cazul in care copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si in sentinta de divort,tatal copilului nu are nici drept de vizita,va rog ... (vezi toată discuția)