avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie de acord iesire din tara impreuna cu minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie de acord iesire din tara impreuna cu minorul

buna ziua.sotia mea are o fetita din alta casatorie,dupa divort fetita a ramas in grija mamei prin hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. acum am dori sa mergem in vacanta in strainatate si am dori sa stim daca mai avem nevoie de procura sau de ceva hartie de la tatal fetitei,si ce acte trebuie sa prezentam la controlul vamal? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sergiuberar , utilizator 13:17, 3 Aprilie 2015
Daca pe hotarare scrie ca fata e incredintata mamei spre crestere si educare, nu aveti nevoie de nimic de la tata, veti prezenta la trecerea frontierei hotararea de divort legalizata si pasaportul sau buletinul copilului.
Daca in hotarare scrie ca parintii exercita in comun autoritatea parinteasca aveti nevoie in plus de o declaratie acord din partea tatalui data in fata notarului.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu minori MateiAnca MateiAnca Buna ziua. Am o fetita de 13 ani si as dori sa plec in vacanta cu ea in strainatate. Sunt divortata dar imi este incredintata mie prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru minor de 4 ani pysykmady pysykmady Buna ziua,in primul rand tin sa va multumesc pentru sfaturile acordate in privinta divortului.Acum sunt divortata si copilul mi-a fost incredintat mie,el nu sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)