avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintarea unei microintreprinderi de catre un tanar ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintarea unei microintreprinderi de catre un tanar debutant

Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala cu raspundere limitata conform ordonantei 6/2011. Este neaparat nevoie sa accesez fondurile nerambursabile?
Este obligatoriu sa am doi angajati dupa infiintare?
Ce contributii sociale nu se platesc la stat si pentru cine, pentru angajat sau angajator?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - d (debutant) HelenMoniq HelenMoniq Buna seara! In urma unui curs de antreprenoriat, cu planul de afaceri de la sfarsit am castigat un premiu in bani, dar pentru a benificia de acestia tb sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru srl-d elkecri elkecri buna ziua, Am un srl-d infiintat in octomrie anul acesta.Vreau la anul sa accesez fondul start.Problema este ca eu voi lua marfa pe care nu reusesc sa o si ... (vezi toată discuția)
Conventii in baza codului civil lianamic lianamic Ce obligatii de plata decurg din incheierea unei conventii civile de prestari servicii? Numai impozit, sau toate contributiile sociale platite si de angajat si ... (vezi toată discuția)