avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... AUTO COMANDAT SAU PRETENTII BANESTI
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

AUTO COMANDAT SAU PRETENTII BANESTI

In 20 nov 2010 am comndat un auto LOGAN prin programul rabla cu 3 tichete. Am achitat suma de 2.000 lei pt validare. Am primit rsp poziitiv ca tichetele au fost validate si sa fac ultimele plati la auto. Am refuzat acel auto deoarece nu corespun din punc de vedere tehnic etc.In 17 ian 2011 am comandat un alt uto LOGAN aceeasi firma, ocazie cu care nici pana astazi nu a ajuns acel auto rez de la fabricant.Pe 31.01 2011 am mai facut o plata de 6.000 lei din 13.500 lei deoarece nu mi-a fost adus auto comandat .Am sunat la firma si mi-au comunicat ca din pacate am pierdut si contravaloarea vaucherelor, cu toate ca sunt la ei din nov. 2010 validate. Nu am primit de atunci pana acum nici masina si nici contravaloarea sumei platite. Ce este de facut.??>?????Am ramas si fara 3 vauchere si fara 8.000 lei total valoare 19.400 lei chiar daca vaucherele sunt predate la ei din noiembrie 2010 si au fost validate de cei de la mediu.Am facut plangere catre JUDECTORIE si la PROTECTI CONSUMATORULUI pt nerespectarea contractului deacord stabilit. Firma spune ca nu au adus auto comndat de la fabrica deoarece era posibil sa il refuz din nou si pentru a nu face cheltuieli suplimentare cu transportul motivand sa il achit dupa care mi/l va aduce.
I/am dat in judecta iar pe 21 martie va fi primul termen.
TELEFON CONTACT 0757653468.
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR
Cel mai recent răspuns: nicutalpalariu , utilizator 09:18, 10 Martie 2011
Cei de la OPC trebuie sa aplice Legea 363/2007 - practici comerciale incorecte.
Nu au dreptul sa spuna ca daca dvs ati refuzat masina deoarece nu corespundea, si aveau ei banuiala ca pe viitor dvs refuzati si urmatoarea masina.
Asta este o gaselnita a lor. In fata OPC-ului trebuie s afaca dovada ca v-au adus masina solicitata la timpul stabilit de comun acord prin contract.
Cu amenda de la OPC ( pvcc-ul ) il folositi in instanta.
Multumesc mult pentru jutor. O zi bun va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto comandat sau pretentii banesti nicutalpalariu nicutalpalariu AUTO COMANDAT SAU PRETENTII BANESTI In 20 nov 2011 am comndat un auto LOGAN prin programul rabla cu 3 tichete. Am achitat suma de 2.000 lei pt validare. Am ... (vezi toată discuția)
Auto comandat sau pretentii banesti nicutalpalariu nicutalpalariu In 20 nov 2010 am comndat un auto LOGAN prin programul rabla cu 3 tichete. Am achitat suma de 2.000 lei pt validare. Am primit rsp poziitiv ca tichetele au ... (vezi toată discuția)
Auto comandat sau pretentii banesti nicutalpalariu nicutalpalariu In 20 nov 2011 am comndat un auto LOGAN prin programul rabla cu 3 tichete. Am achitat suma de 2.000 lei pt validare. Am primit rsp poziitiv ca tichetele au ... (vezi toată discuția)