avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... costuri divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

costuri divort

As dori si eu sa aflu cam care sunt costurile unui divort ale celui care intenteza divortul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aura_larisa , utilizator 14:13, 9 Martie 2011
Daca nu este divort prin consimtamantul sotilor sau exista copii minori, taxele sunt aprox. 40 ron. Daca angajati avocat, se adauga onorariul acestuia.
Daca va intelegeti amiabil si nu aveti copii minori, puteti divorta la notar sau la starea civila ( taxa 4 ron).
As fi prea indiscreta sa intreb cam care sunt onorariile unui avocat? Intreb pentru k nu am apelat niciodata la unul si as vrea sa stiu macar aproximativ. Multumesc pentru raspuns.:sorry:
Oare chiar nu poate nimeni sa imi spuna? :"> aproximativ, va rog...
pe forum nu se discuta despre onorarii. avocatul stabileste onorariul in functie de cum apreciaza complexitatea cauzei. contactati un consultant din zona/orasul care va intereseaza si discutati cu acesta in privat.
Multumesc pentru sfat;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Cat costa sa divortezi? MirelaM MirelaM Buca ziua . As dori sa aflu , daca se poate , cam cat \"costa \" actualmente un divort,macar aproximativ. Anume, taxele legale stiu, 39 Ron taxa de timbru dar ... (vezi toată discuția)