Buca ziua . As dori sa aflu , daca se poate , cam cat "costa " actualmente un divort,macar aproximativ. Anume, taxele legale stiu, 39 Ron taxa de timbru dar de fapt ma intereseaza cam cat ar fi onorariul unui avocat si daca este necesara o taxa la fiecare infatisare si ce cheltuieli se mai presupun a fi. Multumesc anticipat
Depinde de avocat, de ce cuprinde divortul, de cat si cum va intelegeti cu partea adversa...
Onorariul il stabileste fiecare avocat in parte si nu exista o reteta pentru asta; unii taxeaza la termen, altii la total. Unii sunt ieftini, altii sunt scumpi. Unii lucreaza bine, altii mai putin.
Ca peste tot.
Mergeti in consultatii individuale pentru a afla preturi, eventual incercati in mai multe locuri.
Succes!
Multumesc. Evident ca onorariul difera, ca si la orice serviciu, functie de calitate si cantitate, eu vroiam sa stiu doar o marja , intre 500 si 1500 de Ron sau mai stiu eu cat, am dat doar un exemplu, ceream doar o aproximatie . Multumesc de intelegere
Nu ne-ati scris dk aveti copii sau daca divortati de comun acord.Putti divorta la primarie sau notar daca nu aveti copii si mergeti la intelgere.La notar e 500 lei,la primarie e mai ieftin,iar la judecatorie fiecae avocat practica pretul sau.