avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taxa notar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taxa notar

Buna ziua!
care este taxa la notar pt divort,va rog?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:30, 26 Mai 2016
Depinde de notar, avocatii au onorarii fixe? Depinde daca din casatorie au rezultat copii care sunt in momentul desfacerii casatoriei minori.
Pentru divort fara minori minim este 500 de RON
Pentru divort cu minori rezultati din casatorie 1000 RON minim. Insa aceste onorarii nu sunt fixe sunt minimale, mergeti si intrebati la mai multe notariate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale judiciara sau administrativa? iuliancico iuliancico Buna ziua! Se doreste divortul pe cale amiabila, totala intelegere intre parti. Ce cale este mai putin costisitoare, bani si timp in special, judiciara sau ... (vezi toată discuția)
Se poate deja divorta la notar sau ofiterul starii civile? doru anghel doru anghel Buna ziua tuturor. intrebarea este cea din titlu. citeam mai anul trecut ca din 2011 se poate divorta la Ofiterul starii civile sau la notar daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale administrativa ContSters407086 ContSters407086 Buna seara.Cum se procedeaza la divortul pe cale administrativa?Care sunt costurile si ce preupune? La depunerea actelor trebuie sa fie prezenti ambii soti? ... (vezi toată discuția)